Sådan slettes eller lukkes Outlook.com-e-mail-konto permanent

How Delete Close Outlook

Denne artikel fortæller dig, hvordan du sletter eller lukker din Outlook-, Hotmail- eller Live-e-mail-konto. Sørg for at tage disse forholdsregler, inden du gør det,



Microsofts webmailtjeneste, Outlook.com, leveres med alle varer såsom den enorme mængde lagerplads, bedre redigeringsfunktioner, fordybende grænseflade og selvfølgelig support til sociale netværkssider. Alle disse funktioner og mange flere gør webmail-tjenesten til brugernes første valg. Men af ​​en eller anden grund, hvis du ønsker at lukke eller slette din Outlook-e-mail-konto permanent, er det sådan, du kan gøre det.



Outlook til Windows 10

Det er vigtigt at ændre alle e-mail-adresserne til de alternative, inden du sletter din Outlook.com-konto, hvis du har brugt den samme Outlook-adresse til andre tjenester.



Du skal også vide dette. For at lukke din Outlook.com-e-mail-konto permanent skal du luk din Microsoft-konto . Når du lukker din Microsoft-konto, slettes din e-mail og dine kontakter fra Microsoft-servere og kan ikke gendannes. Hvis du bruger din Microsoft-konto med Xbox, Skype, OneDrive eller andre Microsoft-tjenester, kan du ikke længere få adgang til disse tjenester.

kunne ikke opdatere systemreserverede partitionsvinduer 10

Slet eller luk Outlook.com-e-mail-konto

For at lukke din Outlook-, Hotmail- eller Live-e-mail-konto skal du gøre følgende:

  1. Log ind på din e-mail-konto
  2. Besøg dette Microsoft-link .
  3. Indtast din adgangskode igen
  4. bekræft din identitet via det alternative e-mail-id eller telefonnummer.
  5. Følg instruktionerne til slutningen for at slette kontoen.

Luk Outlook.com-e-mail-konto



Når du klikker på Næste, beder Outlook dig om at kontrollere erklæringen om 'fortrolighed og cookies'. Ud over dette vil det give dig oplysninger om - hvad der sker med din info, hvis du vælger at lukke din konto.

Så vil den endelig bede dig om at bekræfte din konto for at lukke den.

I sidste ende bliver du bedt om at deaktivere din Outlook / Hotmail-konto. Når du har gjort det, lukkes din konto.

Microsoft reserverer din e-mail-adresse, selv efter at du har lukket din konto i en periode på 60 dage . Inden for denne periode, hvis du gerne vil genaktivere din konto, kan du nemt gøre det.

Download pc-reparationsværktøj for hurtigt at finde og rette Windows-fejl automatisk

Relateret læser:

Populære Indlæg