Sådan ændres Facebook-profilbillede uden at underrette nogen

How Change Facebook Profile Picture Without Notifying Anyone

Lær, hvordan du ændrer dit Facebook-profilbillede uden at underrette nogen. Du kan følge den samme procedure for at ændre Facebook Cover Photo også uden at sende underretninger til dine venner.



Hver gang du ændrer dit Facebook-profilbillede, får alle besked og kan mest lide det på denne måde. Men hvis du vil diskret Facebook-profilbillede uden at underrette nogen om dine Facebook-venner, her er hvad du skal gøre.



I dette indlæg vil vi se, hvordan du ændrer din Facebook-profilbillede uden at underrette nogen. Du kan følge den samme procedure for at ændre Facebook Cover Photo også uden at sende underretninger til dine venner.

Skift Facebook-profilbillede uden at underrette nogen

Hvis du bare uploader billedet og indstiller det som et profilbillede, bliver det altid indstillet til 'Offentlig', og alle de mennesker, der ikke engang har en Facebook-konto, kan se dit profilbillede.



Lad os nu antage, at du ikke ønsker at få andre til at vide om din profilbilledændring. I et sådant tilfælde først log ind på din Facebook-konto og hold musen over dit eksisterende profilbillede.

Du vil se en indstilling kaldet Opdater profilbillede . Klik på den. Hvis du allerede har uploadet billedet til Facebook, skal du vælge det blandt de eksisterende billeder. Hvis du har brug for at uploade billedet, skal du klikke på Upload billede knappen og upload det nye billede. Efter uploaden skal du indstille det som dit profilbillede ved at følge skærmindstillingen.

Fra nu af, uanset hvad du har gjort, deles det automatisk med dine Facebook-venner. Mere specifikt vil alle mennesker (inklusive dig) finde en opdatering som denne -



Hvis du ikke vil vise denne opdatering offentligt, eller hvis du vil ændre Facebook-profilbillede uden at underrette venner, skal du foretage denne opdatering “ Privat ”.

For at klikke på globus tegn synligt ved siden af ​​dato / tid og vælg Kun mig .

Skift Facebook-profilbillede uden at underrette nogen

Det er alt! Nu kan ingen undtagen dig finde opdateringen af ​​profilbilledet.

Bemærk, at du også kan ændre forsidefotoet privat ved hjælp af det samme trick. Desuden, hvis du har en side med massive interaktioner, eller hvor folk begynder at kunne lide og kommentere inden for få sekunder efter upload af en status, er dette trick muligvis ikke særlig effektivt. Det ville være, hvis du hurtigt kan ændre privatlivets fred uden at bruge meget tid. Plus skal du huske, at hvis du uploader et nyt billede for at indstille et profilbillede, skal du gøre denne status privat ved siden af ​​'Profilbillede ændring' opdateringen.

Download pc-reparationsværktøj for hurtigt at finde og rette Windows-fejl automatisk

Bliv privat, følg disse bedste Facebook-privatlivsindstillinger.

Populære Indlæg